Kuivajääkundi

Tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä

Nimi: Lumecom Oy
Osoite: Vanha Porvoontie 376 E 10, 01490 Vantaa
Puhelin: 0442387483
Y-tunnus: 2771178-5

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen, asiakaspalvelun parantamiseen sekä markkinointiin, mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

Käsiteltävät henkilötiedot

Keräämme ja käsittelemme ainoastaan Palvelun tuottamisen kannalta tarpeellisia tietoja. Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Kaupunki
  • Osoite
  • Postinumero
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Lisätiedot varauksen yhteydessä

Tietojen säilytys ja suojelu

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Säilytämme henkilötietoja, jotka on kerätty automaattisesti Palvelussa tai sen verkkosivuilla vierailemisen yhteydessä, niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Sinulla on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä
  • saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa käsittelemämme itseäsi koskevat henkilötiedot
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista; sekä
  • vaatia epätarkan ja virheellisen tiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä tai poistamista.

Huomaathan, että henkilötietojesi poistaminen voi estää Palvelun käytön, kuten Palveluun sisältyvien palveluiden tilaamisen.

Sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että olemme käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Tietoturva

Henkilötietosi on suojattu ja tallennettu tietojärjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot ovat talletettuina Suomessa sijaitsevan kaupallisen pilvipalvelutuottajan suojattuissa konesaleissa.

Evästeiden käyttö

Palvelussa voidaan käyttää ns. evästeitä (”cookies”) Palvelun ja sen verkkosivuston käytön seurantaan. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestasi Palvelun ja sen verkkosivuston käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimen valmistajan ohjeista. Palveluun sisältyvät ominaisuudet voivat kuitenkin toimiakseen edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Selain lähettää tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle, kun vierailet siellä uudestaan. Kaikki nykyaikaiset verkkosivut käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle personoidumman selainkokemuksen.

Kukin eväste on erikseen asetettu kullekin päätelaitteellesi ja evästeitä voi lukea ainoastaan sillä palvelimella, jolla eväste on asetettu. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä lähtökohtaisesti ole jaettavissa eri selainten tai laitteiden välillä (ellei jokin selain, lisäosa tai muu sovellus erikseen mahdollista tätä), evästeiden hallinnoimiseksi tekemät valintasi soveltuvat lähtökohtaisesti vain kyseiseen yksittäiseen selaimeen. Eväste ei voi ajaa ohjelmistoja, eikä sitä voida käyttää virusten tai muun haitallisen koodin toimittamiseen, eikä vahingoittamaan päätelaitettasi tai tiedostojasi. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeen käytön kautta.

Henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Yhteystiedot tietosuoja-asioissa

Oikeuksiesi käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen kuivajaakundi@lumecom.fi