Kuivajääkundi

Toimitusehdot


Ilmalämpöpumpun Puhdistuspalvelun Ehdot

Vastuullisuus: Palvelun suoritus tapahtuu alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja pyrkimyksenä on varmistaa työn korkea laatu ja turvallisuus. Asiakkaan on varmistettava, että työskentelyalue on turvallinen ja esteetön ennen työn aloittamista. Yritys ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat asiakkaan toimittamien tietojen puutteellisuudesta, työalueen valmistelun laiminlyönnistä tai muista asiakkaan hallinnassa olevista seikoista. Yritys vastaa ainoastaan suoraan sen omasta toiminnastaan aiheutuneista vahingoista, ja tällöin vastuu rajoittuu korjaamaan vahingon tai suorittamaan vahingonkorvauksen yrityksen toimesta määritellyn korvaussumman mukaisesti.

Peruutusehdot: Peruutukset on tehtävä viimeistään päivää (24h) ennen sovittua toteutusajankohtaa. Myöhässä tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse.

Valmistelut: Asiakkaan on selvittävä ilmalämpöpumpun päävirtakatkaisijan sijainti työturvallisuuden varmistamiseksi. Paineilmaletkun on pystyttävä kulkemaan esteettömästi kompressorilta kohteelle.

Toimitusalue: Palvelu toistaiseksi saatavilla ainoastaan tietyillä alueilla; Vantaan, Tuusulan (Hyrylän ja Lahelan), Keravan, Järvenpään ja Sipoon (Nikkilän) talousalueilla.

Aikaikkuna: Varattu aikaikkuna on arvio, joka voi vaihdella. Asiakasta informoidaan muutoksista.

Force Majeure: Palveluntarjoajalla on oikeus perua toimitus force majeure -tilanteissa.

Tietosuojaselosta: https://www.kuivajääkundi.fi/tietosuojaseloste/